Seneste artikler fra JydskeVestkysten

Fynsk milliardær vil bygge flere kontorhuse i Kolding

Den fynske oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen har planer om at opføre flere kontorhuse i Design City i samarbejde med Bjert Invest. – Det har været en fornøjelse at følge byggeriet af finanshuset, som klart er en videreudvikling af Design City. Byggeriet bliver afleveret til tiden, til aftalt pris og i høj kvalitet. Det kendetegner et vellykket projekt, som det vi her har gennemført sammen med Bjert Invest, siger Torben Østergaard-Nielsen.

Læs hele artiklen her

Nyt kontorhus i Design City er indviet

Onsdag den 30. maj 2018 blev det nye “finanshus” på 7000 kvadratmeter officielt indviet af blandt andet borgmesteren, hovedaktionær i selskabet bag huset, Torben Østergaard-Nielsen, og direktør i Bjert Invest, Martin Jensen.

Læs hele artiklen her

Danmarks 11. rigeste mand overtager 80 procent af finanshus i Kolding

En af Danmarks rigeste mænd, Torben Østergaard-Nielsen, investerer i nyt finanshus i Kolding.

Det er Bjert Invest, der ejer og står bag udviklingen af bydelen Design City Kolding, der står bag byggeriet, der blandt andet bliver domicil for Sydbank.

Nu har oliemilliardæren fra Fyn købt 80 procent af selskabet bag bygningen på 7000 kvadratmeter.

– Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, udtaler Torben Østergaard-Nielsen, der investerer i Kolding gennem selskabet Selfinvest.

Læs hele artiklen på JyskeVestkysten her
Læs artikel på Fyens.dk/erhverv
Læs artikel på Dagensbyggeri.dk

Alt er, som da Arne Hougaard var med

Hvad nu med Design City Kolding? Bliver højhuset på 19 etager til noget? Hvad skal der ske? Efter Arne Hougaard, der stod bag Bjert Invest, døde af kræft i midten af november, presser spørgsmålene sig på. Bare ikke på fjerde sal i Nordea-bygningen, hvor det familieejede selskab holder til.

Alt er, som da Arne Hougaard var med. Og så alligevel ikke helt. Det lugter ikke af cigar på fjerde sal i Nordea-bygningen…

Læs hele artiklen på JyskeVestkysten her