ALFABO

I Design City har Lejerbo opført en 3.500 m2 stor bygning på 6 etager med 83 ungdomsboliger, som blev taget i brug i efteråret 2015.

Campus Living Kolding er designmæssigt et meget markant byggeri. Facader og gavle er beklædt med orange plader, ligesom også vinduer og døre har denne orange farve. Ud over farven på byggeriet, er selve arkitekturen på huset spændende, idet taget skråner ned mod et opholdsareael foran bygningen. Dettte gør, at taget består dels af en skrånende synlig flade, dels af en flade på toppen af bygningen. Begge tagflader er belagt med sort tagpap.

Hovedtrappen ligger let tilgængelig og er udført med betontrin og rækværk i galvaniseret stål. Adgang til boligerne fra trappeopgangen sker via udvendige, åbne altangange udført i beton og med rækværk i galvaniseret stål.

Mod gaden har alle boligerne fransk altan. Adgangsplateauet på stueplan er udformet som et fælles opholdsareal/terrasse med grønne bede og siddepladser. Vendt ud mod vejen er der på 1. sal en stor tagterrasse, som alle lejligheder har adgang til.