Logistik & infrastruktur

Kolding ligger lige i Danmarks trafikale og geografiske midtpunkt, hvor den nord-sydgående motorvej E45 krydser den øst-vestgående motorvej E20. En mere central placering er svær at finde, hvorfor det er meget enkelt og hurtigt at komme til Design City Kolding.

Med Bil

I bil er det let at komme til Design City Kolding via motorvejene E45 og E20. Fra nord og øst er der kort vej til Design City Kolding fra afkørsel 62, mens afkørsel 65 er den korteste og letteste vej fra syd og vest.

Aarhus ligger cirka en times kørsel væk, den dansk-tyske grænse kan nås på cirka tre kvarter, mens der er omkring en halv times kørsel til henholdsvis Odense og Esbjerg.

Med Fly 

Til de store internationale lufthavne i Hamburg og København er der kun cirka to timers kørsel på motorvejene E45 og E20.

Billund Lufthavn ligger knap tre kvarters kørsel fra Design City Kolding. Fra Billund lufthavn er der også mange daglige afgange, både indenrigs- og udenrigsruter.

Der er naturligvis lufthavnsbus fra Kolding centrum til Billund Lufthavn, og Billund Lufthavn er velforsynet med parkeringspladser. Der er også mange muligheder for at leje bil.

Med Tog

Kolding Station ligger få hundrede meter fra Design City Kolding, og fra stationen er der hver dag mange afgange i alle retninger.

Med Bus

Flere bybusser holder i nærheden af Design City Kolding. Fra Kolding station afgår mange busruter til Kolding opland.