Nordeahuset

Design City Koldings første bygning ligger i Design Citys nordvestlige hjørne ved Kolding Åpark og Østerbrogade. Arkitekt MAA Martin Ringstrøm fra Brdr. Daugaard Pedersen A/S står bag den udtryksfulde og moderne arkitektur.
Det er ligeledes Brdr. Daugaard Pedersen A/S, som har stået for opførelsen af den 4.600 etagekvadratmeter store bygning, der er opført som en energiklasse 1 bygning efter energirammerne i 2015. Der er trelags glas i de karakteristiske vinduer og solceller på taget. Begge dele bidrager positivt til bygningens energiregnskab.

Nordeas center for Syd- og Vestjylland har til huse i tre og en halv etage. Øverst findes penthouse lejemål med fantastisk udsigt over Kolding Fjord og havnen.

Bæredygtigt byggeri

Et eksempel på at der er tænkt bærdygtighed ind i byggeriet er, at der blandt andet er anvendt Cradle to Cradle certificerede gulvbelægninger. Disse er fremstillet i materialer, som kan komposteres efter brug. Der er desuden trelags glas i de karakteristiske vinduer og solceller på taget, hvilket bidrager positivt til bygningens energiregnskab.