Kolding – attraktiv erhvervsby

Høj vækst, en god geografisk placering og en velfungerende infrastruktur er med til at gøre Kolding til en attraktiv erhvervsby. En af grundene til den gode placering er det gode netværk af virksomheder, der findes i Kolding. Virksomhederne samarbejder på en lang række områder, ligesom mange dygtige, velkvalificerede medarbejdere med jævne mellemrum skifter fra den ene til den anden virksomhed i Koldingområdet.

Kolding har deruover en fantastisk beliggenhed – stort set midt i Danmark – lige der hvor de store motorveje mødes, og der er hele tre internationale lufthavne inden for to timers køreafstand, nemlig Hamburg, København og Billund.

Når det kommer til internationale uddannelser, ligger Kolding helt I front, både på folkeskoleniveau og på gymnasieniveau samt på IBC og på Syddansk Universitet. Desuden byder Kolding på et varieret udbud af kulturtilbud i høj klasse samt et stort og veludbygget shoppingmiljø.

I Design City Kolding vil vi skabe en ny, levende bydel i Kolding by, hvor virksomheder, institutioner og organisationer kan udvikle sig side om side med beboerne i områdets boliger. Butikker, restauranter og hyggelige byrum vil bidrage til det varierede og gode liv i bydelen.

Hvis man som virksomhed, privatperson eller organisation har en bæredygtig tilgang til tingene, så vil Design City Kolding være det rigtige sted at slå sig ned. Det er ambitionen – trin for trin – at skabe en bydel, der aktivt og positivt bidrager med et grundlag for bæredygtig produktion for nuværende og kommende generationer.