Kolding Sky

Vi er stolte af at præsentere byens første 19-etages højhus - et eksklusivt byggeri, hvor drømmen om det moderne livsstilsparadis udleves. Højt kvalitetsniveau, stilrene rammer, naturskønne omgivelser og enestående udsigt til fjord og by. 

Lejlighederne bliver velindrettede i flotte kvalitetsmaterialer og med store overdækkede loggiaer. Allerede fra 5. etage er der rig mulighed for at nyde udsigten til naturen, byen og fjorden.

  

Kvaliteten i højsædet

Hele huset såvel som omgivelserne udstråler eksklusivitet og kvalitet. Lige fra ankomsten i den lyse og venlige foyer - eller i p-huset med direkte adgang til ejendommen - vil du opleve, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten på æstetik, arkitektur eller materialer.

 

Slanke proportioner og skulpturelt udtryk

KOLDING SKY er tegnet af Arkitema Architects. Huset fremstår elegant med sine slanke proportioner og sit skulpturelle udtryk, der bl.a. understreges ved store, rummelige og overdækkede loggiaer (altaner) integreret i facaden. Derudover er vertikale vinduesbånd, der går på tværs af to etager, med til at understrege husets slanke profil. Nederst fungerer et transparent stueplan, der er karakteristisk ved et imødekommende ankomstområde, som er i visuel kontakt med pladsen lige udenfor.