Seneste artikler fra JydskeVestkysten

Danmarks 11. rigeste mand overtager 80 procent af finanshus i Kolding

En af Danmarks rigeste mænd, Torben Østergaard-Nielsen, investerer i nyt finanshus i Kolding.

Det er Bjert Invest, der ejer og står bag udviklingen af bydelen Design City Kolding, der står bag byggeriet, der blandt andet bliver domicil for Sydbank.

Nu har oliemilliardæren fra Fyn købt 80 procent af selskabet bag bygningen på 7000 kvadratmeter.

- Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, udtaler Torben Østergaard-Nielsen, der investerer i Kolding gennem selskabet Selfinvest.

___


Indflytning i Kolding Sky udskudt til sommeren 2019

Boligsøgende, der tripper for at komme ind i det planlagte højhus, Kolding Sky, kan første gang kigge ud over fjorden og ind over byen i sommeren 2019.

Indflytningen var planlagt til ultimo 2018, men Bjert Invest, der står bag højhuset på 19 etager, har nu valgt at forlænge salgsperioden.

- Interessen for at komme til at bo midt i Kolding i et eksklusivt højhus er klart til stede, og vi oplever en stigende interesse for at købe en lejlighed. Salgsperioden var alene fastsat til at vare et par måneder, og det må vi imidlertid erfare var for kort tid. Vi udvider derfor salgsperioden til udgangen af juni 2017, siger Martin Jensen, der er direktør i Bjert Invest.

Læs hele artiklen på JydskeVestkysten her

___

Alt er, som da Arne Hougaard var med

Hvad nu med Design City Kolding? Bliver højhuset på 19 etager til noget? Hvad skal der ske? Efter Arne Hougaard, der stod bag Bjert Invest, døde af kræft i midten af november, presser spørgsmålene sig på. Bare ikke på fjerde sal i Nordea-bygningen, hvor det familieejede selskab holder til.

Alt er, som da Arne Hougaard var med. Og så alligevel ikke helt. Det lugter ikke af cigar på fjerde sal i Nordea-bygningen...

Læs hele artiklen på JyskeVestkysten her